Tapasztalatok? Műtenének, de kisfiam még szopik.
Figyelt kérdés
14 hónaposom még reggel-este szopik, mellette jó étvággyal eszik minden mást, tehát attól nem tartok, hogy éhen halna szegénykém nélkülem. A kórházi létem min. 4 nap, közben meg tudom oldani, hogy fejjek amikor ő szopna, tehát a mennyiséget fenn tudom tartani neki, és magamat is meg tudom védeni a gyulladástól, csomósodástól, viszont nem tudom, hogy mire számítsak, ha hazajövök. Konkrétan, hogy szopni fog-e újra, mintha nem történt volna semmi, vagy előfordulhat, hogy nem kell már neki? Nektek (már akinek volt ilyen) hogy volt? Kisebb babánál arra voksolnék, hogy gondolkodás nélkül újra mellre cuppan, de egy egyévesnél nem tudom... ők már olyan kis hangulatemberek tudnak lenni. :)2011. jan. 11. 15:15
1/4 anonim válasza:
Szia! Engem is műtöttek, de nekem kisebb volt a babám, nem tudtam utána szoptatni, nekünk teljesen át kellett állnunk a tápszerre. Viszont 14 hónaposnak már nem lételeme a szopi, és valószínűbb szerintem hogy nem kezd el majd újra, de hát ki tudja. Semmi gond nincs akkor sem, nem olyan pici ő már.
2/4 anonim válasza:
Nekem 7 hónapos volt a fiam amikor operáltak.A kórházban egyáltalán nem kérte a szopit,fejtem,de kevesebb lett a tejem.:(
Amikor hazamentünk sem a fiam nem igényelte,sem a tejtermelésem nem tudtam visszaállítani fejéssel úgy mit a műtét előtt.Tápszereztünk reggel-este.(műtét előttig tejleadó voltam)
Nálatok már nem lételem,ahogy az előttem író írta.Ne rágd magad,ha nem tudod utána szoptatni.
4/4 anonim válasza:
Nem lételeme, de attól még nagyon fontos lehet neki!
Ha gondolod, a kórházban fejj reggel és este, ha úgy érzed, hogy kell. De elvileg 4-5 nap alatt még nem fog elapadni, jóval több idő kell. Bízd rá a gyerekedre, hogy igényelni fogja-e utána is, szerintem igen. Nem hiszem,hogy elfelejti:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!