Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 6 hós babám/7kg/ két óránként...

6 hós babám/7kg/ két óránként kb 100 ml tejet szopizik, ez nem túl kevés? Délelött + gyümi

Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 15:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Mennyit hízik hetente/havonta a babád?

Milyen a közérzete, nem nyűgös sokat?

Ha megfelelően gyarapszik (ilyenkor már csökken a növekedés mértéke) eleget pisil/kakil, akkor eleget is eszik.

2011. jan. 10. 17:23
 2/3 A kérdező kommentje:

hát az utolsó két hónapban, 1,5 kilót hizott összesen, azaz kb 70 dkg havonta, és ahogy nézem, az elejétöl kezdve kb. minden hónapban ennyit hizott, nagyon ritkán nyügös, kimondottan vidám ,mosolygós baba, és a pisi kaki is rendben van…

nem is szoktam mérni, csak kölcsiztem egy mérleget és hát a 100 ml, elég kevés…

2011. jan. 10. 17:37
 3/3 anonim ***** válasza:

Teljesen jó

Az én lányom szintén 7 kiló volt 6 hónaposan, akkortól kapott délben gyümit, de fogalmam sincs mennyit cicizett decire.

Kb 3 óránként evett.

Havonta hízott-születése óta- fél kilót, nem volt éhes, úgyhogy nem méregettem

2011. jan. 10. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!