Szoptatós anya mit ehet és ihat?
A szénsavtól nem hiszem,h fájna a baba pocija,mert ugye sokan úgy gondolják,h gázok mennek a tejből a babába.Ezt könnyen leellenőrizheted,ha buborékok vannak,pezseg a lefejt tejed,akkor vannak benne.(Amúgy garantálom,h nem fog:))Mindent ehetsz.Esetleg jelenthezhet érzékenység a tejtermékekre vagy a tojásra.Ha hasfájós a picid,akkor ezt úgy tudod megnézni,h mellőzöd őket 10-14 napig az étrendedből,és ha még mindig hasfájós,akkor nem attól van.
A szoptatással kapcsolatos kérdéseidre itt biztos válasz kapsz:
A legutolsó válaszadótól kérdezném, hogy miért pont a K betűseket nem szabad enni? Akkor mi van a babbal? Az nem K betűs, és szerintem az puffaszt a legjobban. Na és a krumpli? Ha burgonyának hívjuk, akkor szabad? Nem akarok rosszindulatú lenni, de ha belegondolunk ez hülyeség. A dokim szavaival élve: "ha a szomszéd néni azt mondja, akkor az úgy is van?"
Szerintem mindenki maga érzi, hogy mi puffasztja, hiszen nem vagyunk egyformák, és a babák közül sem mindegyiknek olyan "kényes" a pocija.
De ez az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!