Milyen a kezdődő mell gyulladás?
Nekem volt, és mikor elkezdődött egy ponton (bal mellemen) nagyon fájt, ez volt délután 2-kor, -re már nagyon fájt a vállam és végig a bal karom, 6-ra belázasodtam, szóval nekem egy délután alatt lezajlott,vagyis elkezdődött. A tej nekem jött belőle, szerencsére a kislányom szopott belőle.
Megoldás: szoptatni a gyulladt mellből, majd kifejni az utolsó cseppig, és nekem jegelni kellett, szörnyű két nap volt. A tejem nem apadt el, de kevesebb lett, gondolom a gyulladás miatt. Pár nap mulva visszaállt a tejmennyiség, ennek 3 hónapja.
Szia!
Nekem látszott, ahogy a "csatorna" egy csíkban bepirosodik és onnan terjedt szét vörös foltokban. Nekem mind a 2 begyulladt, 39 fokos lázam volt. Mentem az ügyeletre, ahol lecsesztek, miért nem fejek. Pedig fejtem, csak valahogy mégsem jól, és elkezdett pangani a tej, ezért gyulladt be. Én kaptam antibiotikumot, amit alig mertem beszedni...
Mi a férjemmel együtt maszíroztuk és nyomtuk,(mint egy tehenet:-))nagyon fájt, de 3 nap múlva jobb lett.Aztán ezért fejtem mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!