Most egy hetes a babám. Alkalmanként 60ml anyatejet eszik, ez elég neki?
Mennyi a súlya? Általában úgy számolják, hogy testsúly kg * 150 ml-rel a napi mennyiség, de persze ettől lehet eltérés.
(Amennyire emlékszem az én kisfiam is kb ennyit evett ennyi idősen, szerintem ne tápszerezd, ha van tejcsid.)
Szia!
Egy hetes babanak az rengeteg! Ne aggodj, ezek szerint boven van tejed! Nem erdemes nezegetni, hogy mennyit eszik, eleg hetente 1x lemerni meztelenul a sulyat, igy meg lehet allapitani, hogy gyarapszik-e. Surubben nem erdemes, mert nincs lathato eredmeny es csak idegesited magad. Ne aggodj, tedd gyakran mellre a babat, amennyit csak akar, es akkor biztos sokaig fogod szoptatni!
Szia!
Szerintem az nagyon jó!Ha úgy látod,hogy nyugodt,nem sírós,akkor biztos elég neki!Ne aggódj!
Hidd el nekem a pici annyit eszik amennyi kell neki. Egy cseppel sem többet.
Addig szoptasd ameddig csak tudod. A tápszert mindaddig hanyagold amíg a pici nem szól egy kiadós szopcsi után, hogy még éhes. A mérést sem javasom, mert akkor mindig mérni fogod. Agyerek is pontosan olyan mint Te.
Egyszer többet eszik, másszor kevesebbet. Az utóbbinál pedig tiszta depressziós lennél, hogy miért nem eszik a gyerek?????
Annyit eszik amennyire szüksége van. Kéthetente méri a védőnő, majd ő szól ha baj van.
De kb 280 - 350 grammot ha hízik két hét alatt akkor minden a legnagyobb rendben van.
Sok sikert.
3 hónapos kisfiú anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!