Magamtól is adhatok tápszert?
Figyelt kérdés
4.5 hónapos,megnőt az étvágya,és mintha kevesebb lenne a tejem..2009. jan. 29. 18:08
1/8 anonim válasza:
Szerintem inkább próbáld többször megszoptatni. Nálunk is így volt két hete, aztán pár nap alatt rendeződött a helyzet, több tejcsi termelődött. Nem kell rögtön a tápszer után nyúlni, elég, ha muszáj.5 hónapos kislány anyukája
2/8 A kérdező kommentje:
Hidd el,mindent megpróbáltam....homeos bogyó,sok leves,sör...
Azt gondoltam,nekünk is beáll,de ezt csinálja több mint egy hónapja....A tápszer volt az utolsó.
2009. jan. 29. 18:21
3/8 anonim válasza:
Nekem is 4 és fél hós volt a kisfiam amikor elkezdett fogyni a tejem és már nem volt neki elég. Én adtam neki tápszert.
4/8 anonim válasza:
Persze hogy adhatsz.En is mindent megteszek hogy ne keljen de sajnos este hiaba csafarom ki a mellembol az utolso cseppig nem eleg pedig mi csak 2 honaposak vagyunk.En is mindent probalok.Nem mindenki egyforma,valaki 2 evig tud szoptatni van akinek egy honap utan semmi teje nincs..
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek!!!!!Már a sirógörcs kerülget...de tudom,hogy mindent megtettem.
2009. jan. 29. 19:42
6/8 anonim válasza:
Első vagyok: Bocs, nem akartalak megbántani. Nem írtad, hogy ennyi mindent kipróbáltál. Ha muszáj, az sajnos más..
7/8 anonim válasza:
tegnap olvastam valahol, hogy a stresszelő anyuka sokkal többet árt a babának mint a korai elválasztás... ne sírj, adj neki tápit és szeretgesd meg! :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!Próbálok nem stresszelni,mindig elmondom neki mennyire szeretem.:)
Nem bántottál meg!!!:)
Szép napot Nektek!!
2009. jan. 30. 08:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!