Aki bimbóvédőt használ hogyan és hányszor sterilizálja egy nap?
Kezdetben legalább napi 2x, később már csak egyszer steriztem. Multis gépünk van, steriz, üveget melegít, párol és olvaszt egyben. Jó, hogy a mai eszemmel már egyik esetben se lenne szükségem rá. :) De nem bánom, összvissz 5 ezer ft volt.
A védőt használat után mindig forró vízben elmostam és hagytam megszáradni a levegőn. Törölni nem töröltem, mert az is baciforrás lehet (domesztoszos grillcsirke, ugye:). Utána bele egy tiszta (szintén napi 1x sterizett) tartóba és szopi előtt innen vettem elő.
De létezik fertőtlenítő folyadék is. Nem olcsó, de sokáig elég.
én csak a legelején sterilizáltam mielőtt elkezdtem használni, utána minden használat után mosogatószerrel vízben átmostam jó alaposan - ugyanis ez volt írva az Aventes bimbóvédő használati útmutatójára.
később kaptam Aventes mikrós sterilizálót akkor naponta többször is sterilizáltam a mosogatószeres lemosás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!