Aki használt már Medela Lactaset Lactina Electric Plus-t meg volt vele elégedve?
Figyelt kérdés
Sajnos 4 hónapos babám nem igazán akar szopizni és arra gondoltam bérelnék, hogy mégis tejcsit kapjon.2009. jan. 29. 13:15
1/1 anonim válasza:
Én most is ezt használom épp :-) Vettem hozzá 2 db tölcsért+tejtartót, 2 db szilikoncsövet és 1 db csatlakozó könyököt, és így egyszerre lehet fejni mindkét mellet vele. Gyors, és nagyon hatékony. Ha olcsóbb megoldást akarsz, akkor a lábpedált javaslom, az is nagyon jó. Mindkettővel lehet fejni olyan ütemben, ahogy a baba szívná, és így sokág fenntartható a tejtermelés. A kisebb teljesítményű elektromos gépekkel ez nem megoldható hosszú távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!