Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hány percig szopizik 5,5...

Hány percig szopizik 5,5 hónapos babátok? Ha méritek hány milit?

Figyelt kérdés
tudom,hogy minden baba más, de érdekelnek a tapasztalatok. lányom csak anyatejes /2 óránként eszik, kb 4-5perc alatt végez/, de sokkal gyorsabban végez a szopival mint régen, tudom hogy azért mert már nagyobb. nem mérem,de érdekelne mennyit eszik más ilyen korú babája.
2011. jan. 4. 16:40
 1/5 anonim ***** válasza:
az én babám szintén 5,5 hós kora óta szintén 5 p alatt végez. Előtte 20-40 percet evett. Én is meglepődtem, de úgy látszik, ennyi alatt is végez.
2011. jan. 4. 17:26
 2/5 anonim ***** válasza:
A kislányom 1-jén múlott 5 hónapos, napközben 5-10 perc alatt végez, este kb. 15 perc, lehet, hogy akkor kicsit többet eszik. Mérni nem szoktam, de 3 hónaposan evett 120ml körül, úgyhogy gondolom most valamivel többet eszik.
2011. jan. 5. 08:54
 3/5 anonim ***** válasza:
fiam 28-án lesz 6hónapos.Én mérem,csak anyatejes,120-280 ml-ig eszik.(min.-max.)Max 15perceket eszik,de van hogy ő is csak 5percet...4-5óránként eszik.
2011. jan. 5. 21:00
 4/5 anonim ***** válasza:
6,5 hósak vagyunk. Én is mindig kíváncsi voltam rá. Gondoltam számolom a kortyokat. volt is hogy egyik ciciből 40et szzámoltam a másik mindig dupla annyi, legalább. (mellgyulladás óta az kevesebbet termel) Most vmi miatt lefejtem egy reggeli adagot, mert nem szoptathattam meg, és "csak" 90gr jött le a kettőből. Mindig nyugodt és kiegyensúlyozott baba sosem evett sokat. És ha reggel ennyit eszik mennyit ehet estefele. Biztos erős a tejem mert hurkás... :)
2011. jan. 6. 12:09
 5/5 anonim ***** válasza:

5 hónapos a kisfiam,150-200grammot eszik,3-4 óránként.

Előző válaszolónak:biztos többet eszik a babád,csak te nem tudod lefejni az összeset,mivel az nem olyan hatékony,mint a baba szopizása.Tapasztalatból mondom,mivel anyatejleadó vagyok,sokat fejek.Volt olyan,hogy lefejtem teljesen a cicijeimet és utána rátettem a babát és még 80grammot kiszívot a kettőből!

2011. jan. 6. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!