Szoptatás mellett, mikor lehet elkezdeni intenzív edzésekre járni?
Figyelt kérdés
8 hetes a kislányom, császárral született és rosszul vagyok magamtól:( 16 éve taekwon-dozok, szeretnék ismét lemenni edzésekre. Viszont nem tudok nem 100%-osan edzeni, mert ciki felkötni a fekete övet, úgy hogy nem csinálok meg mindent. Szóval így nincs fokozatosság:( Mi a helyzet ilyenkor a tejcsivel?2011. jan. 3. 13:50
1/3 anonim válasza:
attol hogy sportolsz a tejed meg nem lesz se kevesebb sem minosegtelenebb csak megvaltozik az ize...ha szerencses vagy akkor a babad igy is el fogja fogadni ha nem akkor viszont csokkenteni kell az edzesek szamat annyira hogy eppen ne legyen izomlazad az edzesek utan...nekem szerencsem volt...csaszar utan 6 hettel mar jartam terembe es 5 hoanapos volt a babam mire a testemen nem is latszott a szules nyoma...ennek ellenere 21 honapos koraig szopizott es mar 2 honapja nem adok neki de tejem meg mindig van...nyomas edzeni, egy probat meger aztan majd a babad eldonti hogy mennyi az annyi
2/3 A kérdező kommentje:
Ó ez szuper!:)
Köszönöm!
Megyek:)
2011. jan. 3. 16:48
3/3 anonim válasza:
Szerintem is próbáld meg mindenképp. Nem császárral szültem, szóval nem tudom, hogy a heggel mit hogyan kell...Én 3hét után kezdtem el sportolni és volt izomlázam, de semmi változást nem tapasztaltam a babámnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!