Fogászati stressztől elapadhat a tej?
Az idegességtől csökkenhet a tej, de szerintem ez "csak" egy fogászat, amin hamar túl leszel. Én is nagyon félek a fogorvostól - nekem is van egy nagyon rossz fogom, amit meg kell csináltatnom, de azzal nyugtatom magam, hogy ez csak egy pillanatnyi stressz, ami hamar elmúlik, ezért ettől még nem fog elmenni a tej!
Nekem sajnos karácsonykor meghalt az apukám...és nagyon sokat sírtam. A tejem viszont nem apadt el. Nehéz, és stresszes helyzetben voltam/vagyok. De a babát ugyanúgy szoptatom, sokat iszok, és így van elég tejecske.
Bocs, hogy személyeskedek, de csak azt akartam, hogy bármennyire is félsz, tudd, hogy ez csak egy pillanatnyi állapot, amin felül kell kerekedni!
Nem tud elapadni.
Nekem is anyatejes a kisfiam,aki 12 hónapos.Sőt még anyatejleadó is vagyok.
3 hete csak a fogászatot járom gyökérkezelés miatt.
Volt gyökérkezelés,másnap gyökértísztítás,mert nem láttam a fájdalomtól s utánna 1 hét múlva gyökértömés.Tegnap kitörött az a fogam amivel hetek őta járok.Jövőhéten lesz csak az orvosom,akkor megyek újra.
Szerintem a tej miatt romlanak ennyire a fogak,legalábbis nekem tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!