Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Fogászati érzéstelenítő után...

Fogászati érzéstelenítő után mennyivel lehet szoptatni?

Figyelt kérdés
15 óra körül kapnám, és arra gondoltam, hogy ha 2-3-szor kifejem utána, akkor este 20 körül tudnám szoptatni a kislányom, mert csak ciciére tud elaludni.
2010. jún. 29. 07:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell kifejned utána. Mondd, hogy szoptatsz és olyan érzéstelenítőt adnak, ami csak helyileg hat. Én terhesen többször is voltam gyökérkezelésen és helyi bénítót kaptam.
2010. jún. 29. 09:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Én mondtam, de a dokinő azt mondta, hogy utána nem lehet szoptatni, vagy legalábbis, ő a helyemben nem szoptatna
2010. jún. 29. 10:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én meg szoptatnék utána simán. A fogászati érzéstelenítő ugyanis HELYI érzéstelenítő, nem terjed szét a testben. Lidokain. Ezt adnak akkor is, amikor összevarrják a gátsebedet. Aztán mégis mellre teszik a babádat szinte azonnal... Hülye az a dokinő, nem tudom, mit paráztat.
2010. jún. 29. 13:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne szabad adni mert nem mindenki Lidocaint használ és azért nem lehet mert utána a tejen keresztül bekábul a gyerek is.6 órán át nem szoptattam csak lefejtem és kiöntöttem addig a fagyott tejet vettem neki elő.
2010. jún. 29. 13:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Fura ez a drnő... magánorvos? Van, ami átjut a tejbe(csekély mennyiségben), de léteznek spec helyi érzéstelenítők... tény, jóval drágábbak, mint a lidocain, de létezik.
2010. jún. 29. 14:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Az előbb lemaradt: [link]
2010. jún. 29. 14:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat. Azt hiszem lefejem egyszer-kétszer utána, és csak este adom neki oda a cicit.
2010. jún. 30. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!