Ha elhagynám az alvás elötti szopit hogyan reagálná le a lánom? Nem lenne korán abbahagyni?
A lányom most lessz 1 éves.Alvás elött szopik és éjjel mikor megébred,állt 2x3x.
Gondoltam,hog abba hagyom alva´s elött.Csak nem tudom,hogy nem e korai,vagy hogyan reagálná a lányom..
Ha lehet,minnél többen írjanak anyukák,akik már túl vannak ezen...
Szia!
Én még nem vagyok túl rajta, de egyelőre nem is szeretnék. Te miért akarod elhagyni? Szerintem nagyon hiányozna a babádnak! Gondold át még egyszer! Ja, az én fiam 8 hós, és minden étkezés után még szopizik is.
szia!
sztem ne az elalvás előttit hagyd el. Vagy azért szeretnéd elhagyni h egyedül is eltudjon aludni? Az én kisfiam 8 hós, már egyszer sikerült "leszoknunk" az elalvás előtti ciciről. Így 1 órában tellt mire elaludt. Most ismét cicin alszik el, és kb 10 perc alatt elalszik.
A leszoktatást úgy xsináltam, h melléfeküdtem, halk zene szólt közben, és simogadtam, halkan beszéltem hozzá.
Sok sikert
Szerencse a cicis alvásról leszokott 2 hónapja...Olyan szinan szopzik,hogy a végére már fáj abimbó annyira kiszívja...
Szeret cumizni rajta :)
Èjjel ha felébred kap szopizni,és akkor vissza alszik 3 órát..ha nem kap szopizni 1 órát csak..
Ìgy mikor 2x ébred nem igazán tud mit kiszopizni...
Ezért gondolom,hogy elhagynám az alvás elöttit,így e´jjel 2x tudna "jól" szopizni....
szia
én is az éjszakait hagynám el.1 évesen már biztos kibirja-ki kell neki-vagy a napközbeni evésadagot kell növelni.gondolom neked sem jó,h éjszakánként ennyit vagy fent.ha nem cicin alszik el-erről leszoktattad-akkor nagyon jó úton jársz-menni fog a másik dolog is.este jól etesd meg-és ha éjjel ébred-próbáld visszaaltatni.ez nem az éhségtől van-ahogy a szavaidból kivettem-csak konfort-szopi.arra ott a cumi.ajánlom a suttogót,ha változtatni akarsz.de,ha jó igy neked,akkor nem baj-csak minél később változtatsz vmin,annál nehezebb.
üdv L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!