2 napja nem szopizik. Jobb mellem kemény lett, picit fáj. Mit tegyek?
annyira kevés volt már a tejem, hogy meglepődtem, hogy "bedurrant"......fejni nem tudom, nem tudtam soha, így az kizárt. most 11 hós a kislányom, 2 napja nem kap cicit. egy hete a bal mellemből nem szopizott már, azzal nincs baj. de a jobb mellem.....áááááá
mit tettetek? melegzuhany? masszázs?
pedig jó lenne, ha tudnál picit fejni, nem próbálod meg?
Meleg zuhany jó rá, vagy esetleg nem próbálod más tartásban etetni a babád? hátha úgy elfogadná...
Nekem a bal cicimből eleinte csak hónaaljfogásban tudott enni. Ha nem tudod milyen, írd be a keresőbe, lesz róla kép. Abba szeretnéd hagyni a szopiztatást?
Amúgy a melegzuhany nagyon tud segíteni. Utána körkörösen kell masszírozni, de nem ám finoman! Ha bedurrant, akkor onnan tudod, hogy jól csinálod, hogy iszonyatosan fáj. Lehet, hogy nem is tudod magadnak csinálni. Hátad mögé áll valaki és jó erősen, de azért vigyázva ki kell masszírozni. Utána tuti tudod fejni. Mellbimbótól kb. 1 cm-re a hüvelyk- és mutatóujjaddal megfogod a cicidet, benyomod a mellkasod felé és elkezdedelőre húzkodni, de úgy, hogy nem a bőrödet csiszmatolod, azaz a bőrödön ott marad az ujjad ahova helyezted. De biztos találsz a neten videót róla. Azt hittem én sem leszek képes rá, de végül megtanultam. Mondjuk a bal oldali nehezeben megy, ezért abban néha segít a férjem. De egyébként azt is lehet (és nem viccelek!!!), hogy a párod kiszívja!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!