Ki kelti fel a babát, ha alszik, és letelik a 3 óra és ki hagyja aludni? Melyik a jobb egy hónapos korban?
Figyelt kérdés
2010. dec. 31. 12:46
11/11 kisnita válasza:
Én soha nem keltettem fel se nappal se éjjel. Sőt éjjel is ha amikor az elején felébredt arra törekedtem, hogy minél előbb leszokjon az éjjeli evésről és az rögzüljön neki, hogy éjjel aludni kell nem enni. 3 hetes korától végig is alussza az éjszakákat, akkor szoktak lenni kisebb nyafik amikor éppen fogzik, de szerencsére akkor sem virrasztunk egész éjjel.
Igény szerint szoptass ne az óra szerint. Van hogy egyszerre többet eszik meg a baba és akkor tovább el van vele ezért nem ébred fel, nem kér enni. Ha éhes lesz akkor úgyis fel fog ébredni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!