Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ki kelti fel a babát, ha...

Ki kelti fel a babát, ha alszik, és letelik a 3 óra és ki hagyja aludni? Melyik a jobb egy hónapos korban?

Figyelt kérdés
2010. dec. 31. 12:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Örülj neki, ha átalussza az éjszakát! Fel ne kelts emiatt, mert akkor azt szokja meg. Hidd el, ha megéhezik, fel fog kelni.
2010. dec. 31. 12:51
 2/11 A kérdező kommentje:
Éjszaka nem is keltem, csak ha ő ébred, akkor eszünk. De nappal is alszik, pedig pont etetési idő lenne? Most akkor fejjek, ha nem kel föl? Vagy keltsem? Vagy várjak, míg felkel és ne fejjek?
2010. dec. 31. 12:55
 3/11 anonim ***** válasza:
Én nem keltem fel.Napközben van hogy 2 óránként eszik,éjszaka viszont egyszer kel fel6 óra alvás után.Ha éhes lesz azt jelezni fogja!Így az éjszakáink nagyon pihentetőek.
2010. dec. 31. 12:55
 4/11 A kérdező kommentje:
Éjszaka nálunk 5 órát alszik át, nappal 4-et. Pedig nappal próbálom 3 óránként etetni.
2010. dec. 31. 12:56
 5/11 anonim ***** válasza:
Szia, én éjszaka mindig hagytam, hogy magától keljen, nappal viszont 3 óránként cicire tettem. Nálunk szépen be is állt ez a rend 2 hónapos korára. Most már átalussza az éjszakákat is.
 6/11 A kérdező kommentje:
A nappalt kérdezem, nem az éjszakát.
 7/11 anonim ***** válasza:
első vagyok, én nappal is hagytam őket, nem keltettem fel, lefejtem a tejet inkább. Bepótolta, amikor ébredt. Ne zavard össze az alvási ritmusát, éhen halni nem fog, felébredne rá, ha éhes lenne. Beáll ez majd magától, de ha emiatt felkelted, akkor az csak összezavarja. Te sem vagy mindig este 6-kor éhes, hiába akkor szoktatok vacsorázni. ez alól az egyetlen kivétel a koraszülött vagy kis súlyú újszülött.
2010. dec. 31. 12:59
 8/11 anonim ***** válasza:
Nappal se ébreszd,ha éhes lesz felkel úgyis!Minden baba ritmusa más,a 3óra csak átlag.Valószínű nagyon jó a tejed,ezért bírja sokáig.Örülj és használd ki a "szabad" időd!Én a nem ébresztgetők táborba tartozom a 7hetes kisfiammal.
2010. dec. 31. 13:02
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Nappal nyugodtan felkeltheted.Nekem mind 3 gyermekem 4-5 órákat aludt volna nappal is,de ha minél többet eszik nappal annál kevesebbet igényel éjjel!Nyugodtan ébreszd fel.Aztán fokozatosan fél órákkal később és befog állni,ő saját maga.
2010. dec. 31. 13:02
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

egy csecsemő egyáltalán nem életképtelen ennyire,hogy neked kelljen szólni ha éhes. Ha fáradt alszik ha éhes eszik,szerintem nem kell keltegetni.

Néhány esetben viszont igen,például ha koraszülött,kis súlyú,vagy ha besárgult szülés után és nagyon aluszékony.

2010. dec. 31. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!