Aki két mellből szoptat: kb. hány percet szopik a babátok egyik, illetve másik mellből?
Figyelt kérdés
Kérem, csak olyan válaszoljon, aki nagyjából meg tudja mondani, hogy hány percig tart a szoptatás.
Nem arról van szó, hogy állandóan az órát nézem, csak kíváncsi vagyok nálatok "hogyan működik" a baba. :)
Nekem mostanában furcsán viselkedik a kislányom, válogat a cicik között, egyiket kiköpi, másikat nem...aztán másik nap fordítva...szóval nem értem. De most nem is ez a lényeg. Csak kíváncsi vagyok hány perc a szoptatás egyik, másik cicin. (Babám 2 és fél hónapos)
Köszi!
2010. dec. 31. 12:19
1/4 anonim válasza:
Nálam teljesen változó. Általában összesen egy órát szopizik, hol csak az egyik mellen van, hol mindkettőre tenni kell, mert éhes még. Az én babám egy hónapos és ebben az egy órában benne van egy kis dudikázás, amikor nyugtatja magát. :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2011. jan. 1. 11:14
3/4 anonim válasza:
Nekem összesen kb 40 perc,20-20 mellenként.1 hónapos a babám/néha még kicsit elszundít/de úgy emlékszem,a lányommal nem volt 40 perc,ahogy nő és erősödik úgy rövidül az idő is.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi neked is a választ!
2011. jan. 2. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!