Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ilyenkor újra vissza cicire?...

Ilyenkor újra vissza cicire? Ha nem hagyom a babát órákig lógni cicin, hanem fél órát engedek szopizni és leteszem, akkor sír. Rakjam ilyenkor vissza? Mert akkor ugyanott vagyok, mintha órákig szopizna, nem?

Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 20:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem írtad mennyi idős a baba.Az én fiam kb. másfél hónapos koráig csinálta ezt,főleg este.Aztán szép lassan lecsökkent ez az idő,ahogy szélesedett a látótere,és egyre jobban érdekelte a világ.Most már 5-10 perc nála egy étkezés.4 hónapos.

2010. dec. 30. 20:57
 2/5 anonim ***** válasza:
És amúgy elégnek érzed a tejed?
2010. dec. 30. 20:58
 3/5 A kérdező kommentje:
1 hónapos. Igen, szerintem elég a tejcsim, mert utána, hogy őt leteszem aludni, még tudok fejni.
2010. dec. 30. 21:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor még nagyon picike,és igazából babusgatásra van szüksége.Sokszor én is nagyon fárasztónak találtam,de egyre rövidebbel is beéri majd meglátod.
2010. dec. 30. 21:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon pici még a babád, ha teheted, és van időd, sztem rakd vissza, mert egyértelmű, hogy ez nyugtatja meg. Idővel úgysem akar majd állandóan cicin lenni, hisz érdekesebb lesz a külvilág.
2010. dec. 31. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!