Átmeneti tejcsökkenéskor (pl mensinél) szoktatok pótolni anyatejjel vagy tápszerrel?
Figyelt kérdés
2010. dec. 28. 21:43
2/4 anonim válasza:
Szia, nekem a fagyasztóm szerencsére tele van anyatejjel 200-250-es tasakokban lefagyasztva. Van úgy, hogy a babám kiszívja mind a két cicim és nem elég neki, követeli a tejcsit, ilyenkor mindig olvasztok ki neki és odaadom. Tápszerre szerencsére még nem volt szükség.
3/4 anonim válasza:
honnan tudod, hogy átmenetileg kevesebb a tejed? Én szerencsére még nem vettem észre ilyesmit, de csak akkor adnék még valamit, ha nagyon nagyon bömbölne. Most, ha nyűgös evés után, elkezdünk játszani és minden oké, vagy ha nem megetetem mégegyszer, és elég szokott lenni
4/4 anonim válasza:
Nekem drasztikusan csökken mensi alatt a tej, kb. 2-3 napig. A lányom pedig olyankor nem is hajlandó szopizni! Üt-ver szopizás közben, kiköpi a cicit, képes lenne ilyenkor nem inni egy kortyot sem...így ezeken a napokon muszáj pótolnom, mert csak üvölt...és üvölt...és üvölt...aztán eltelik pár nap és minden úgy megy mint előtte...ezt játsszuk már 3 hónapja mióta megjött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!