Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ma 5napos a kisbabám, de...

Ma 5napos a kisbabám, de kevés a tejcim. A dr. Nő nem írt tápszert, azt mondta, hogy gyakran tegyem mellre. Mikor indul be végre a tejtermelődés normálisan?

Figyelt kérdés
2010. dec. 28. 17:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nos akkor.Tippek kipróbálásra.

1.Igyál almalevet, alkoholmentes sört, csipkebogyó teát

2.Ha a laktoherb nem használt (nekem se), próbáld ki a homeós golyókat-nekem és a körülöttem lévő kismamáknak mindenkinek jó volt-2 komponensű élénkzöld rúzsalakú dobozkából kell 5-5 db-ot kicsavarni és elszopogatni-Urtika urens azt hiszem az egyik neve, a másikat már nem tudom, de ezzel foglalkozó gyógyszertárban tudnak segíteni.

3.Hidd el, hogy nem csinálsz semmit rosszul.Minden ok lesz.

(Pont így voltam én is, később a barátnőimnek nem kellett ezen az úton végigmenni.Legutóbb az egyik barátnőnek volt egyre kevesebb a teje, már-már tápszer lett belőle, akkor mondtam neki is, nagyon hálás volt a rengeteg tejért)

Minden jót!

2010. dec. 30. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!