Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mikor indul be a tejtermelődés?

Mikor indul be a tejtermelődés?

Figyelt kérdés
Lehetséges, hogy a terhesség alatt megindul a tejem? 28.hétben járok és ma nedvességet észleltem a melltartómban. Otthon megnéztem de nem tej volt, hanem valami átlátszó folyadék. De észre vettem, hogy még akkor is szívárgott valami a mellbimbómból. Kicsit megnyomtam és olyan valami jött ki mint a tej. Lehet hogy ilyen korán beindult volna a tejtermelődés, vagy valami más lehet és inkább forduljak orvoshoz?
2009. dec. 9. 14:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Amég nem véres vagy ilyesmi nem kell.Normális,nekem is ugyan így volt.
2009. dec. 9. 14:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Semmi baj nincs, ez már tejcsi. A hormonok már gondoskodnak róla, hogy legyen, mire a babó megszületik. Nem kell ez miatt orvoshoz menni, ez normális. A tényleges tejtermelés szülés után kb. a 3. napon indul be. Azt érezni fogod, mert iszonyúan feszít, szinte fáj, majd szétrobban a cicid! Ezért szoktam minden kismaminak ajánlani, hogy már a kórházba is vigyenek mellszívót. Aranyat ér, mert a kicsi még nem fogja mindet kiszívni, azonkívül minden szopi után ki kell üríteni a cicit, hogy még jó sokáig termelődjön.

Patikában vegyél melltartóbetétet.

2009. dec. 9. 14:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Ezekszerint minden rendben van, megnyugodtam. Köszi a válaszokat és a tanácsot.
2009. dec. 9. 15:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez már az előtej, bizony!
2009. dec. 9. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!