Szoptatok, és az orvosom Ergam cseppet írt fel, hogy a méhem összehúzódjon. Nem ártok ezzel a tejmennyiségnek?
Szia! Remélem, nem kezdted el szedni! Nekem is írtak fel a 6 hetes kontrollon, mivel én még picit véreztem. Már másnap kissé csökkent a tej, harmadik napra pedig drasztikusan. Én is feltettem itt a kérdést, sokan azt válaszolták, hogy nekik nem ártott, de általában a szülés utáni pár nap szedték, nem hat héttel később, ahogy én (és Te is).
Amúgy rá is van írva, hogy szoptatás esetén nem ajánlott, mert apasztó hatása van. Szóval én gyorsan abbahagytam, szerencsére az elhúzódó vérzés pár nap múlva megszünt és még most is vidáman szoptatok.
4 és fél hónapos kisfiú anyukája
Ja igen, és a szoptatás is segíti a méhösszehúzódást!
Anyukámnak egyik napról a másikra megszűnt a teje az ergamtól.
Mennyire komoly probléma a méhed mérete? Nekem szülés után nem kezdett el összehúzódni és szuriba kaptam, a tejemet nem bántotta, de biztosan máshogy hat 6 hetesen.
Én nem szedném be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!