Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lehet, hogy kevés a tejem?

Lehet, hogy kevés a tejem?

Figyelt kérdés
vagy csak a foga miatt eszik ilyen sűrűn?van,hogy 2-2.5 óránként akar.4 hónapos,dől a nyál,mindent rág...
2009. jan. 24. 18:36
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha szépen gyarapodik és étkezés után elégedett, nem sír, akkor elég a tej. Valószínű a foga jön, emiatt is nyálzik és ilyenkor jól esik Neki szopni, mert azzal masszírozza az ínyét. Az én fiam minden egyes alkalommal mikor jött a foga gyakrabban szopizott, még egy éves kora után is a rágófogaknál.

Hagyjad ha téged nem zavar és neki ilyen jól esik.

2009. jan. 24. 18:46
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi!

Nem zavar,utána tényleg jobb a kedve.

2009. jan. 24. 19:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Fogzáskor szoktak ilyet csinálni.

Én a saját babámnál azt vettem észre, hogy amikor már erősebben kellene szívni, akkor jobban nyomja valahogy a cici az ínyét és emiatt abbahagyja a szopi nem sokkal ugyan, de hamarabb, ezért aztán előbb is éhes. Máskor pedig kiakad a fogzáson és csak gyakrabban akar bújni :)

2009. jan. 24. 21:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a foga jön, de az is lehet, hogy éppen elér egy olyan időszakhoz, amikor több tejcsire lenne szüksége, de még nem állt be a mennyiség. Az én kislányom is 4 hónapos és két napja ő is sűrűbben kér enni. Majd csak beáll a mennyiség..☺ Bár ő is sokat nyáladzik és mindent a szájába vesz..
2009. jan. 25. 15:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Először én is arra gondoltam,hogy növekedési ugrás,de már karácsony elöttöl ilyen...
2009. jan. 25. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!