Meddig adtok éjszaka is tápszert a babának?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 4 hós koráig volt tejem, azóta már csak tápszert kap a babám, most 6 és fél hós. Persze már gyümölcsöt és főzelékeket is kap.
A súlya elég nehezen gyarapszik, egy étkezés alkalmával csak kb. 100ml tápszert eszik meg, de éjszaka is igényli a tápszert. A gyerekorvos azt mondta adjak neki nyugodtan éjjel is, mert keveset eszik. Nem tudom meddig helyes, ha éjjel is kap enni. Azt nem akarom, hogy éhezzen, mert ha felkel éjjel és csak inni adok neki, az nem elég, sír, ha kap tápszert, akkor megnyugszik és visszalszik.
2010. dec. 23. 07:34
1/5 anonim válasza:
Az én fiam sokáig evett éjszaka és nem gondolkodtam rajta adjak e neki!Ha kérte akkor adtam, de először mindig itattam!Lehet sokan hülyének néznek de most 2 éves és kb. 10 hónapja nem kér éjjel enni!Azóta 2-3 korty inni éjjel és alszik is tovább!Sammi káros hatása nincs a gyerekre ha éjjel eszik!Éhes akkor egyen!Hozzáteszem nem valami nagy étkű a kisfiam a mai napig!Súlyra meg pont jó most 2 évesen 12kg!
2/5 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen gyerek függő, van akinek kell van akinek nem, az én kislányom 3 hónapós kora ota ugy átalussza az éjszakát s még inni sem kér, de ha Ő nem birja ki mert éhes akkor egyértelmű h kell neki az éjszakai evés.Ha nagyobb lesz ez majd ugyis kimarad.egy 10 hós anyukája
3/5 anonim válasza:
Szerintem is adj neki ha kell,főleg ha orvos mondja.
Tényleg gyerekfüggő mert az én kisfiam 3 hónapos kora óra nem kér enni éjszaka,10 órát végigalussza:-)
4/5 A kérdező kommentje:
Oké, nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2010. dec. 23. 13:53
5/5 anonim válasza:
A 22 hós lányom este még 3 deci tápszerrel alszik el és éjjel is ébred egyszer,1,5 decit benyom,és alszik tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!