Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit tegyek ilyen esetben?

Mit tegyek ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Kisfiam kb.1,5 hónapja magától lemondott a szopiról egyik napról a másikra (6 hónapos volt ekkor). Olyan volt mint aki elfelejtett szopni vagyis úgy kezdett el szopni, hogy kidugta a kis nyelvét és úgy akarat szopizni. Igaz már nem sok tejem volt, csak este szopott és még utánna kellett tápszer. Ma egész nap nyügi volt és délután egyfolytában bújt belém. Egy nyitott felső volt rajtam és ahogy hozzám bújt mindig úgy csinált mint aki szopni akar. Tettem egy próbát és cicire raktam és láss csodát tudott szopni és még valamennyi tej is jöhetett, mert nyelt. El is aludt a cicin. Szerintettek újra próbáljam meg szoptatni vagy ne foglalkozzak vele.
2010. dec. 22. 15:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Megpróbálhatod végülis ,mégcsak hét és fél hós az anyatej jobb neki mint a táp-

szer főleg érzelmileg többet is nyújt.

2010. dec. 22. 15:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenképp megpróbálnám a helyedben, ha csak egy pici anyatejet kap, az is nagyon fontos! Szerintem tedd cicire, amikor lehet!
2010. dec. 22. 15:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben szoptatnám.Ha igényli akkor mindenképpen megér egy próbát.
2010. dec. 22. 15:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy csoda, ritkaság, mindenképpen próbáld meg, ha te is akarod, hiszen ez ösztönből jött neki.
2010. dec. 22. 16:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Az én nagyobbik fiam is ezt csinálta, csak 8 hónaposan, egyik napról a másikra. Mit nem adtam volna érte, ha másfél hónap múlva felcsillan a remény nálunk is!

Én mindenképpen megpróbálnám a helyedben. Veszítenivalód nincs, ha sikerül, akkor az tényleg egy kis csoda, ha esetleg nem,akkor meg ugyanott vagytok.

2010. dec. 22. 17:53
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze tedd csak vissza, az anyatej nagyon fontos lenne még ebben a korban is!
2010. dec. 22. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!