1 ho és 1 hetes a babám, és kicsit szörcsög az orra, és 37,5 a hőmérséklete. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már kiszivtam az orrát, és mérem neki a lázát is, ami popoban 37, 5 fok, mit csináljak? Adjak neki kupot? és az orrával mit kezdjek azon kivűl hogy gyakran kiszivom neki orrszivo-porszivoval) de ha szopizik akkor kap rendesen levegőt, nem zavarja! és alszik is tőle! Ja! Én nkem semmi bajom nincsen!!! Köszi előre is a válaszokat és a tanácsokat!!2009. jan. 23. 14:14
1/4 anonim válasza:
Ne adj neki kúpot, ez a babáknál még nem láz, főleg ha popsiba méred, akkor 1-2 fokot vissza is kell számolni. A szörcsögésre nekünk annak idején a doktornő a tengerisó oldatot javasolt és bevállt. Azt hiszem fel is írta receptre de anélkül is meg lehet venni.
2/4 anonim válasza:
Pont ezzel a problémával mentem én is dokihoz tegnap 1 hós babámmal. AZt mondta az orvos, semmi baja. A tüsszögés, esetleg szörcsögés természetes a babáknál. így tisztulnak, csak mindig le kell szívni. A hőmérséklet (a doki után mondom) popsiban 38-ig jó, mert0.5 fokot le kell belőle vonni, kültakarón mérve 37,5-ig jó. A babáknak magasabb a testhőjük, ezen értékek felett beszélünk csak hőemelkedésről, majd lázról.
Nem kell kúp. :)
3/4 anonim válasza:
Az én babám is sokat szörcsög, én sterimárt használok rá. Nagyon jó mert egyből kijön a cucc sokszor még kiszívni sem kell aminek mindketten örülünk:)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! már sokkal jobban vagyunk.
lement a hőemlkedése is, és a szörcsögés is elmult hogy szivtam a pici orrát!!Mégegszer köszönöm!!
2009. jan. 23. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!