Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szopi előtt vagy után adtátok...

Szopi előtt vagy után adtátok a picinek, nem akarom hogy azzal lakjon jól?

Figyelt kérdés
A Mecsek Baby teát, ti mikor adtátok a picinek, minden szopi előtt, vagy utána, amikor láttátok hogy fáj a pocak neki? Egyszerre mennyit adtatok? Én 20-30 ml nem merek többet adni, de ezt minden szopi előtt odaadom, majd várunk egy 10 percet és utána kap cicit, úgy néz ki hogy beválik.De kíváncsi vagyok, ki hogy csinálta. Nektek is volt amikor zöldes kaki volt a pelenkában, és úgy vettem észre, hogy ez jön ki nagyon nehezen. Az orvos azt mondta túletetés miatt, a védőnő azt hogy tisztul, nem lehet túletetni anyatejjel. Olyan jó hogy mindenki mást mond. De egy biztos nagyon hasfájósak vagyunk.
2009. jan. 23. 12:38
 1/2 anonim ***** válasza:

A zöld széklet túltápláltság v.alultápláltság.

Szerintem szoptasd meg aztán ha gondolod kínáld meg teával v.a két szoptatás közti időt húzd ki a teával.Az én lányom 2 hetes kora óta 2 deciket ivott és nagyon jóltáplált,anyatejes baba volt.Legfeljebb sokat pisil.

2009. jan. 23. 12:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Úgy csináld, ahogy nektek jó! Mindenki mást fog mondani mert mindenkinek más vált be! Nekünk ez a tea pl. semmit nem segített! A hasfájásra nekünk legjobban az infacol szuszpenzió jött be, meg a babamasszázs! Érdemes kipróbálni ennyit megér!
2009. jan. 23. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!