Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Baj ha nem fejem le a tejet?

Baj ha nem fejem le a tejet?

Figyelt kérdés
most 1 honapos és egy hetes a babám, az első 3 hétben végig fejtem, igy a mélyhűtő szinte tele van tejcivel. most nem fejem mert nem tudok egy pár cseppnél többet lefejni, de viszont nagyon jol eszik a babám, és 1 honap alatt másfél kg,-ot hizott. szerintem elég neki a tej, mert egy ciciből eszik,és el is alszik rajta, majd 2 és fél 3 ,van ugy hogy 4 oránként eszik!(igény szerint) ha ne fejek lehet ezután rosszabb? vagy kezdjem el ujra? köszi a válaszokat előre is!!
2009. jan. 23. 12:29
 1/6 anonim ***** válasza:
szia.en sosem fejtem le a tejcsit hogy a hutobe tegyem,lefejtem mert mar fajt a mellem.Amugy a mell at all a baba igenyenek megfeleloen,es mar nem lesz ojan sok hogy lefejd.Ameddig szoptatsz addig lesz tejed.A baba pedig jol fejlodik. 1eves baba anyukaja.(es meg szopik a babam):)
2009. jan. 23. 12:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Jól beszélt az előttem szóló. Az én babám 4,5 hónapos, és én se fejtem, csak a legelején, összesen 240 ml-t, amit 1 hónapja öntöttem ki a mélyhűtőből, ugyanis ott is csak 3 hónapig lehet tárolni.

Van olyan néha, hogy megnő a baba étvágya, és pár napig gyakrabban kér enni, de ettől a tejtermelés is megnő, és mindig annyi tejed lesz, ami elég a babádnak.

Ha nem lenne elég neki a tejcsi, úgyis jelezné, úgyhogy ne aggódj!

2009. jan. 23. 13:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha ilyen keveset tudsz fejni akkor nem muszály.

Amúgy nem 3 hónapig lehet mélyhűtőben tárolni hanem 6 hónapig.

2009. jan. 23. 15:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Inkább a 3 hónapot írják a legtöbb helyen, a védőnő is ezt mondta nekem.
2009. jan. 23. 17:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Minden védőnő és doki mást mond. Nekem 6 hónapot mondtak.
2009. jan. 23. 18:48
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! Én nekm is azt mondta a védőnőm hogy 6 honapig lehet! minden védőnő mást mond.
2009. jan. 23. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!