Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hétfőn spenótot ettem. Ma...

Hétfőn spenótot ettem. Ma teljesen spenót színű volt a kakija. Létezik az, hogy még csak ma jutott át a szervezetébe? Vagy ez valami más? Nagyon nyűgösek a napjaink! 8 hetes, csak anyatejet eszik!

Figyelt kérdés
2009. jan. 21. 17:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Nem valószínű. Én legalábbis úgy tudom, hogy amit eszünk az kb 6 óra múlva jelentkezik a tejben. De akkor sem azért volt spenót színű a kaki, mert azt ettél. Az anyatejes babáknak a sárgától a zöldig változatos színű a kaksijuk. lehet, hogy befolyásolja valamennyire az anya által elfogyasztott étel, de nem hiszem, hogy így. A nyűgös napoknak is számtalan oka lehet. Legtöbbször az időjárás befolyásolja őket. Vagy esetleg fáj a hasa.

Üdv, 6 hónapos anyatejes kislány anyukája

2009. jan. 21. 17:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk még most is zöld a kakija ha spenótot eszem, pedig már 8 hós is elmúlt a babám.
2009. jan. 21. 17:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! ha holnapra nem változik semmit, elviszem dokihoz!
2009. jan. 21. 17:48
 4/4 anonim ***** válasza:
en ugy vettem eszre 12-24 ora kozott jut a tejbe amit megeszem.ugyhogy letezik.
2009. jan. 21. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!