Hogy tud egy pár hetes baba 150-200-at, vagy annál is többet szopizni egy-egy alkalommal? Két ciciből?
Figyelt kérdés
Mindig csak hüledezek mikor ilyen mennyiségeket olvasok, mert az én babám még 3 hósan is csak 100ml-t eszik max. Az egyikből. A másikból még ennyit sem tud, mert ott mindig kevesebb van. A súlyával nincs baj így sem, heti 20-25dkg-t hízik. Mégis érdekelne, hogy ilyen nagy mennyiségeket két ciciből, vagy csak egyből tudtok szopiztatni.2009. jan. 21. 17:24
1/3 anonim válasza:
Én babóm evett ennyit, de én mindig két ciciből szoptatok!
2/3 anonim válasza:
Szia,mi4-5 hetesen megettuk a150-180g-t egy vagy 2cicibol,desajna most 3,5 hosan mar nem csak 120-150/eves es 2 cicibol azt is alig birja kiszivni de azert fejlodik.Szerintem zsirosabb,taplalosabb a tej.
3/3 anonim válasza:
Nekem 11 hetes a lányom és az esti szopinál 180-200 ml-t is meg tud enni 2 ciciből ha éhes :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!