Mi atapasztalat, egy egy alkalommal mennyi idejig szopik a baba? Fél ora,1 óra?
Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 13:14
1/8 anonim válasza:
Kisfiam max 15 perc alatt megette az adagját ami mindig jo sok volt...
2/8 A kérdező kommentje:
itt olvastam olyanokat akik másfél orákat szoptatnak.utanna egy óra mulva kezdik elöröl?
2011. jan. 14. 14:51
3/8 anonim válasza:
engem egy bababarát szülészetről úgy indított el a doktornő, hogy elég egy-egy alkalommal 20 percet a mellen tartani a kicsit. Én így tettem. A baba nem maradt éhes, nem szokott rá a mellen alvásra és nem gyötörtek kétségek, hogy vajon enne e még vagy sem. Így szopizott 22 hónapos koráig.
A másik gyermekemet is hasonlóan szeretném szoptatni. Remélem lesz elég tejem hozzá...
4/8 anonim válasza:
Én is, mint az utolsó válaszoló 20 percet szoptattam, aztán ugyanennyi böfi (persze amíg kicsi).
5/8 anonim válasza:
Az enyém lassan evő volt. Egy óra volt a minimum, ha kevesebb ideig hagytam akkor jött a leteszem ordít, felveszem szív kettőt, leteszem és megint ordít! Inkább hagytam hogy jól lakjon. Azóta is ilyen lassan eszik, pedig már 2,5 éves. Remélem az öccse ügyesebb lesz!
6/8 anonim válasza:
Enyém dettó lassú evő,mint az utolsóé. Min. 1 óra, devolt már 4 óra is... Nem baj, már kezdem megszokni, hogy ő egy kis majmocska. :)
7/8 xStefix válasza:
Az én már nem babám 2,5 éves koráig szopott 20-30 perceket. Este pedig sokáig 45-60 percet.
Tényleges baba korában 2 óra volt a maximum, de általában több, mint fél óra volt egy szopi. ;)
8/8 anonim válasza:
Én el se tudtam dönteni néha, mikor végződik a szopi, és kezdődik az új, egész nap cicin volt a babám. Most már kb 15-2 órával beéri. 8 hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!