éjszaka 10, hóssal? Ma éjjel próbálom meg először, hogy nem adok cicit, talán felkészültem lelkileg rá. Nem biztos:- ( (
Figyelt kérdés
de 3 óránként ébred és szeretném ha végig aludná az éjszakát.van valami tapasztalatotok,meddig tarthat?cumija nincs,azt ki fogja köpni...nem tudom,de nagyon félek!múlt éjjel is éreztem,h nagyon kereste,oda adtam,és már aludt is,talán semmit sem szívott,de megnyugodott.félek később nehezebb lesz?hogyan látjátok???2010. dec. 14. 20:18
11/12 A kérdező kommentje:
csajok,azóta is adom a cicit éjjel:-)))))))))))))))köszi nektek,h gondoltatok rám:-))))
2010. dec. 19. 20:22
12/12 anonim válasza:
Szia már írtam neked....Az én fiam is detto.Most vettem neki borostaánláncot,és folyadékot az alvás beállítása´ra.azóta kevesebbet ébred,és nem mindég kell neki a cici.Ez vagy a lánc,vagy a folyadék...Nem tudom,de jobb mint volt.Eddíg 6x 7x ébredt,most 3x 4x,,Már valami.
Nektek van lánc??
Próbáld ki.Annyit megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!