Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A szoptatás tényleg fogyaszt?

A szoptatás tényleg fogyaszt?

Figyelt kérdés

Második babámat várom, elsőt nem tudtam szoptatni.világ életemben vékony voltam, most is az vok. Eltökéltem hogy most nem adom fel ha kezdetben nehéz is lesz mindenképp szoptatni fogok. De hogyan gátoljam majd meg hogy fogyjak??

32h km

2010. dec. 14. 14:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Engem fogyasztott. Mindig gondom volt kb 5 kiló felesleggel, 58 kilósan estem teherbe és 17 kilót híztam (inkább vizesedtem, de azért bőven ment rám zsír is) fél évvel szülés után 52 kiló voltam, szoptatás végén 50 alatt, és mikor abbahagytam a szoptatást felugrott 4 kiló egy hét alatt, így lettem megint 52 és ezt 2 évig tartottam is :)

Most félidős vagyok a tesóval, nagyon sokat híztam eddig (majdnem 10 kilót), nem tudom mi lesz. Remélem hogy megint lefogyok, bár érdekes, az arcomra híztam csak iszonyú sokat, meg a hasam nagy (remélem nemcsak a hájról :)) de pl fenékre, combra még semmit.

2010. dec. 14. 16:36
 12/13 anonim ***** válasza:
4 évig szoptattam szinte egyfolytában, és most van egy 2 hónapos szünet, mert a 3. babám január elején születik, de én a szoptatás miatt egy dekát se fogytam, ha tudatosan odafigyelve étkeztem sok mozgással akkor sikerült a második babám után lefogyni. De persze alkati kérdés az biztos.
2010. dec. 14. 17:42
 13/13 A kérdező kommentje:

Hát bizom benne hogy nem fogyok.És milyen király lenne ha inkább még híznék...:))

Majd kiderül. Köszi

2010. dec. 15. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!