Első gyereknél rengeteg tej. Másodiknál is ez lesz?
Mitől függ, hogy mennyi teje lesz egy anyának?
Az első babámnál rengeteg tejem volt, naponta pakolásztam a fagyasztóba. Elképzelhető, hogy a második babámnál is ilyen sok lesz, vagy esetleg kevés?
Ezt senki se tudja előre megmondani Neked. Anyámnak velem rengeteg teje volt, az öcsém tápszeres lett két hónaposan (jó, nála a stressz volt akkor a fő bűnös). A legjobb barátnőmnek meg fordítva. Első baba tápis volt, a másodikkal volt teje (nem sok, fagyasztani nem tudott, de nem is kellett tápszer egy évig a babájának).
Szóval ez lutri :(
Nekem az elsőnél is rengeteg volt és most a másodiknál is(napi 2 liter).
Neked is biztos sok lesz,ha nem stresszelsz vagy ilyesmi.
Ez változó!
Nekem 4 gyerem van.Az első kettőnél egy csepp se volt.A harmadiknál 3 hónapig.S most a 4.-nél meg egyszerűen ömlik s nem akar elapadni.Most volt pár napja 1 éves a kisfiam.Közbe anyatejleadó is lettem május óta.S ugyanannyi tejem van,mint mikor elkezdtem a tejadást.Havi szinten 20-25 litert visznek a gyűtőbe!Így szerintem,mint minden terhesség és szülés is más-és más!
Nekem először is volt, most másodjára is van. 9,5 hós a picuri, még mindig szopik, nagy 14 hóig. Vitték is folyamatosan a tejet, most is, az első babámmal is.
Ha első babával volt, szerintem lesz tejed másodjára is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!