Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Akinek korán megjött szoptatás...

Akinek korán megjött szoptatás alatt, mit tett, hogy ne apadjon el a tej?

Figyelt kérdés

Még csak két és fél hónapos a kislányom, de már most alig van tejem. Kétszer már megjött, össze-vissza, egyik nap erős, másik nap nem. Felborult az egész hormonháztartásom, és a kislányom is érzi. Vagy nem akar szopizni, vagy ha szopizik, akkor utána nagyon sír.

Hiába teszem gyakrabban cicire, az sem tetszik neki.

Járt valaki így?

Mit tettetek?

2010. dec. 13. 14:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szia!

2 hónapos korában jött meg és egyből visszaállt a 4 hetes ciklusom, a tej mennyisége nem változott. 10 hónapos koráig szoptattam.

Próbáld meg félálomban szoptatni (mármint hogy a kicsi van félálomban, nem te :)), hátha úgy nem fog tiltakozni :)

2010. dec. 14. 15:31
 12/16 A kérdező kommentje:

Igaz, este, amikor álmos, és éjjel sokkal jobban szopizik!

Viszont napközben nem alszik...úgyhogy akkor valóban én szoktam félálomba lenni inkább. :)

2010. dec. 14. 15:35
 13/16 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy értetlenkedek, de 2,5 hónaposan nem alszik napközben???
2010. dec. 14. 16:37
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem is hamar megjött, 8 héttel a szülés után. Az első 2 napban érzékelhetően kevesebb volt a tej, szerencsére elég, mert mindig több tejem van, mint amennyit megeszik, csak leadni kevesebbet tudtam. Viszont nem volt gond, hogy kéri-e vagy nem (hál' Istennek), és a tej mennyisége is visszaállt 2 nap után.
2010. dec. 14. 18:05
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem is lecsökkent utána, a nőgyógyászom mondta, hogy neki is és a páciensei között is gyakori. Ha a baba fogy és éhes és ez nem 3 napig tart, hanem tovább, akkor adj pótlást. Én adtam neki és azóta egy boldog kiegyensúlyozott baba:) És nem frusztrálom magam ezzel a van tejem-nincs tejem és éhes a baba meg nem gyarapszik történettel....:) A tápszer nem az ördögtől való dolog, bár én is sokáig azt hittem...:D Ellenben az éhség elég cudar érzés...
2010. dec. 15. 14:24
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

A cicizéssel egyre rosszabb lett a helyzet, eljutottunk odáig, hogy egyből üvöltött, ha cicire akartam tenni. Ezt csináltuk pár napig, úgyhogy maradt a tápszer.

Még lelkileg zavar, hogy tápszert kell adnom, de éheztetni nem fogom.

Amúgy össze-vissza vérzek...voltam dokinál is, kicsit megőrült a szervezetem, most kezeljük a problémát, de a szoptatásnak lehet, hogy így lőttek. :(

Az értetlenkedőnek :) válaszolva: nem, nem alszik. Kérdeztem dokit is miért, azt mondta, hogy hát...ő ilyen baba. Este viszont alszik, mint a bunda. Most mit csináljak..., nap közben nem igazán igényli az alvást. Még ha furcsa is...

2010. dec. 18. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!