Akinek korán megjött szoptatás alatt, mit tett, hogy ne apadjon el a tej?
Még csak két és fél hónapos a kislányom, de már most alig van tejem. Kétszer már megjött, össze-vissza, egyik nap erős, másik nap nem. Felborult az egész hormonháztartásom, és a kislányom is érzi. Vagy nem akar szopizni, vagy ha szopizik, akkor utána nagyon sír.
Hiába teszem gyakrabban cicire, az sem tetszik neki.
Járt valaki így?
Mit tettetek?
Szia!
2 hónapos korában jött meg és egyből visszaállt a 4 hetes ciklusom, a tej mennyisége nem változott. 10 hónapos koráig szoptattam.
Próbáld meg félálomban szoptatni (mármint hogy a kicsi van félálomban, nem te :)), hátha úgy nem fog tiltakozni :)
Igaz, este, amikor álmos, és éjjel sokkal jobban szopizik!
Viszont napközben nem alszik...úgyhogy akkor valóban én szoktam félálomba lenni inkább. :)
Köszi a válaszokat!
A cicizéssel egyre rosszabb lett a helyzet, eljutottunk odáig, hogy egyből üvöltött, ha cicire akartam tenni. Ezt csináltuk pár napig, úgyhogy maradt a tápszer.
Még lelkileg zavar, hogy tápszert kell adnom, de éheztetni nem fogom.
Amúgy össze-vissza vérzek...voltam dokinál is, kicsit megőrült a szervezetem, most kezeljük a problémát, de a szoptatásnak lehet, hogy így lőttek. :(
Az értetlenkedőnek :) válaszolva: nem, nem alszik. Kérdeztem dokit is miért, azt mondta, hogy hát...ő ilyen baba. Este viszont alszik, mint a bunda. Most mit csináljak..., nap közben nem igazán igényli az alvást. Még ha furcsa is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!