Mi a jobb a tejmennyiség növelésére?
Sok folyadék pihenés és fejés, fejés, fejés, akkor is ha nem vagy csak nagyon kevés jön. Nekem nagyon sokat segített, hogy vettem egy új mellszívót (philips avent) ami a babó szopó mozgását utánozza. Amikor fejek érzem hogy "zsiborog" a cicim és a másikból is elindul a tej, mint a szopi alatt.
Próbálkozhatsz még homeos bogyókkal is. Én ma kezdtem el szedni, ezért nyilatkozni még nem tudok.
Népi bölcsességek szerint nagyon jó még a rántott leves és az alkoholmentes sör is.
Boldog babázást és kitartást:)
2 hónapos kisfiú anyukája
Etetés után 10 perccel kezdj el fejni, mert akkor intenzivebben kezd el jönni a tej. Továbbá ajánlom a homeopátiás urtica urens 5ch vagy a ricinus communis 5ch nevű szert. Patikában mond hogy szoptatáshoz kell, mert másra is jó csak akkor magasabb potenciában adják. Szoptatáshoz az 5-ös kell. Nekem ez igy együtt bevált. A 2 szert lehet egyyütt is szedni.
Üdv. 6 és fél hónapos kislány anyukája aki ezzel a módszerrel szoptat és fej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!