Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi a jobb a tejmennyiség...

Mi a jobb a tejmennyiség növelésére?

Figyelt kérdés
Szeretném növelni a tejem mennyiségét, mert úgy vettem észre hogy kevés a babámnak. Iszom a tejserkentő teát és gondoltam fejni is elkezdek. Mi a jobb ha közvetlenül szopi után fejek (bár nekem akkor semmi nem jön), vagy hallottam azt is, hogy lehet szopi után 1-1,5 órával és az is segít?
2009. jan. 20. 16:52
 1/7 A kérdező kommentje:
Kisfiam 3,5 hónapos és még nagyon szeretném szoptatni:)
2009. jan. 20. 16:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Sok folyadék pihenés és fejés, fejés, fejés, akkor is ha nem vagy csak nagyon kevés jön. Nekem nagyon sokat segített, hogy vettem egy új mellszívót (philips avent) ami a babó szopó mozgását utánozza. Amikor fejek érzem hogy "zsiborog" a cicim és a másikból is elindul a tej, mint a szopi alatt.

Próbálkozhatsz még homeos bogyókkal is. Én ma kezdtem el szedni, ezért nyilatkozni még nem tudok.

Népi bölcsességek szerint nagyon jó még a rántott leves és az alkoholmentes sör is.

Boldog babázást és kitartást:)

2 hónapos kisfiú anyukája

2009. jan. 20. 19:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Megpróbálhatod azt is, bár elég macerás, hogy szoptatod egy picit a babát, aztán fejsz egy kicsit és utána még megkapja a baba. Őnála semmilyen mellszívó nem üríti ki a cicid. Aztán ha mégis éhes maradt, akkor cumisüvegből megkaphatja azt, amit evés közben kifejtél. Én ezt csináltam amikor az egyik mellem begyulladt, és voltam olyan hülye, hogy halgattam a dokira, aki azt mondta, hogy azt a tejet öntsem ki. A másik mellemben amelyiken ezt az eljárást alkalmaztam azóta is több tej van. 6,5 hós baba anyukája
2009. jan. 20. 19:14
 4/7 anonim ***** válasza:
2. vagyok bocs: Őnála jobban semmilyen mellszívó nem üríti ki a cicid
2009. jan. 20. 19:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Itt olvasgass:

[link]

2009. jan. 21. 12:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, próbálkozom:)
2009. jan. 21. 13:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Etetés után 10 perccel kezdj el fejni, mert akkor intenzivebben kezd el jönni a tej. Továbbá ajánlom a homeopátiás urtica urens 5ch vagy a ricinus communis 5ch nevű szert. Patikában mond hogy szoptatáshoz kell, mert másra is jó csak akkor magasabb potenciában adják. Szoptatáshoz az 5-ös kell. Nekem ez igy együtt bevált. A 2 szert lehet egyyütt is szedni.

Üdv. 6 és fél hónapos kislány anyukája aki ezzel a módszerrel szoptat és fej.

2009. jan. 21. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!