Hányszor cicizik még 10 hónapos babátok? Én félek, hogy most fogok apadni, hogy csökkent a cicizések száma.
Figyelt kérdés
Az én kisfiam most csökkentette a szopizások számát,eddig szinte más ételt nem is fogadott el, végigszopiztuk az éjszakákat, átlag 12-szer szopott, azon aludt el, azon nyugodott meg. Egy hete viszont minden megváltozott, végigalussza az éjszakát, reggel cicizik, délelőtt megeszik egy normál adag tejpépet, simán elalszik cicizés nélkül, ebédre egy rendes adag főzeléket adok, megszoptatom, de alig szopizik valamit, délután gyümi+ szopi és este megint egy kevés tejpép és fürcsi után szopizik. Maximum 5-ször szopik, most meg kicsit meg vagyok ijedve, hogy nem lesz majd tejem, vagy el fogok apadni, eddig volt dögivel, de már most érzem, hogy rengeteget csökkent. Nem feszül mégha 8 óra is eltelik két szopi között, nem folyik, egy héttel ezelőttig minden alkalommal erős tejleadó reflexet éreztem, most minden szopizásnál nem is érzem, eddig folyt a másik is szopi közben, most már nem. Egész éjjel nem cicizik, reggel mégis löttyedt a mellem. Nem értem. Beállt a kereslet -kínálat ennyi idő alatt?? És igy most nem apadhatok el hamarabb?? Persze tök jó végre 10 hónap után végigaludni az éjszakát , de én nagyon szeretnék még sokáig szoptatni és attól tartok ezzel most lőttek ennek a célomnak.2010. dec. 11. 22:18
1/4 anonim válasza:
nekem csak egy újabb baba miatt apadt el.
előtte 1-2 hónapja már csak napi 2 cici volt, de ugyn olyan mennyiségben.
ne aggódj!!
2/4 xStefix válasza:
A kereslet-kínálat már régesrég beállt... Most annyi történt, hogy mivel kevesebbet szoptatsz, kevesebb termelődik, ennek megfelelően normálisak a "tüneteid" is. Elapadni ennyitől nem fog, feltéve, ha a fiad nem hagyja abba teljesen a szopizást.
Ha adhatok egy tanácsot, lass(abb)an haladj a hozzátáplálással, mert ha túl gyorsan csinálod, simán elmehet a kedve a szopitól, annyira élvezetes lehet számára az evés. Inkább először szoptasd és utána add neki a szilárdat.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Megpróbálom egyébként igy csinálni, először szoptattam ma is, aztán a főzelék, a tejpép helyett meg szoptattam. Remélem, hogy nem lesz semmi gond és ne m meg egy el a kedve a cicizéstől.Eddig egyébként meg voltam győződve, hogy majd nekem kell elválasztani, annyira cicifüggő volt, most meg hirtelen megváltozott minden.
2010. dec. 12. 19:06
4/4 anonim válasza:
kedves kérdező!kár,hogy nem irtál e-mail mert írtam volna neked privit,mert az én lányom is így van ahogyan te leírtad,tapasztalatcsere jól jött volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!