Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mi baja lehet tőle? Mi baja...

Mi baja lehet tőle? Mi baja lehet tőle?

Figyelt kérdés
Nagyon fájt a fejem,és muszáj voltam bevenni egy fél Algopirynt,más egyébként sem volt itthon.Mi baja lehet tőle a babámnak,ha szoptatom?Akkor meddig ne szoptassam?Nagyon cicis és már most hisztizik érte,mert azon alszik és nyugszik meg.Mit tegyek?
2010. dec. 9. 12:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lesz tőle, szoptasd nyugodtan.
2010. dec. 9. 12:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Én 4 napig kénytelen voltam szedni mert nem ment le a 40-41 fokos lázam,sőt még antibiotikumot is szedtem,végig szoptattam és nem lett semmi baja az akkor 3 hós babámnak.
2010. dec. 9. 13:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Sok helyen a kórházban is azt adnak fájdalomcsillapítónak a szülés után (gátmetszés miatt pl) Persze nem marokszám, de néha 1-2 szem nem okoz gondot. Nem kell szoptatást ezért kihagynod.
2010. dec. 9. 13:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!
2010. dec. 9. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!