Elutasítja a cicimet? :- ( Mi lehet ez?
Babóm reggel még szopott. majd a déli szopinál már nem volt hajlandó, és azóta sem.
Azt hittem, a tejemmel van vmi, de cumisüvegből elfogadta végül, kénytelen voltam így adni, mert már órák óta szerencsétlenkedünk, kétségbe vagyok esve nagyon...:-((
Mit gondoltok?
köszi
köszi.
3,5 hós, tehát a levegővétel már nem gáz, és nincs is megfázva.
dehát eddig is kapott üvegből, de mellette imádott cicizni, és azon elaludni. Mot meg aludni sem akar rajta...nem értem...olyan, mintha vmi rosszat tettem volna vele, és így büntet...bár ez biztos butaság...:-(
A cumizavar gondolom nem egyik percről a másikra alakul ki,úgyhogy lehet az,ha szokott abból kapni.
Nekem akkor csinálta,amikor menstruáltam.
Egyik ismerősöm épp pár napja mesélte,hogy az ő fia 3 napig nem volt hajlandó cicizni,de semmit nem adott neki és végül elfogadta,ez azért már kicsit erős,de lehet ő csinálta jól.
Nem, nem jött meg, és nem használok se parfümöt, se új szappant.
De közben nem akarom elkiabálni, de azt csináltam, hogy csak úgy odafeküdtem mellé cicibe, és vártam, és kicsit elszórakozott...ugyan nem szívta, de legalább nem volt olyan ellenséges, mint nap közben...talán sikerül "visszacsinálni"...
Hát Én nem bírnám ki 3 napig, hogy sírjon....:-) MÉG 5 PERCET SE BÍROK KI:-DD
Szia!
Az én kislányom pont ennyi idős volt,mint a tied, amikor nála is jelentkezett, hogy nem akarta elfogadni a cicim. Nagyon kétségbe estem, hogy mi lehet, bármikor próbáltam, nem kellett neki. Igazán megetetni, csak éjjel félálomban sikerült, és napközben amikor ébredezett. A mai napig nem tudom az okát, hogy mi volt ez, és azóta ez előfordult nálunk még párszor, és nálunk pár napon át tartott:-(
Én arra gondoltam, hogy talán a fogak mozognak a háttérben, és az nagyon kellemetlen lehet nekik.
Remélem hamar megoldódik nálatok ez az állapot, mert tudom, hogy milyen rossz érzés az elutasítás!
Kedves utolsó!
Nagyon köszönöm a kedves szavakat...tényleg nagyon megvisel lelkileg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!