Miért nem tud több tejcit kiszívni a babám? El vagyok kenődve.1 hetes babám állítólag keveset szopizik.50-60 ml van egy-egy mellemben (császár után vagyok), amiből kb.20-at szív ki, a többit le kell fejnem.
Figyelt kérdés
A védőnő és a doki szerint egy étkezésre 80at simán meg kéne már ennie, de ő max 60at tud enni, azt is úgy, hogy 20at ciciből és a többit lefejem neki. 3 óránként keltem, mert kicsit sárga is a lány, pedig nem igényli a keltést, simán aludna, de úgy vagyok vele, hogy minél többször szopizik, annál jobb.2010. dec. 8. 09:07
11/12 anonim válasza:
Engem is beparáztatott a védőnő az első hetekben, hogy mennyit kéne ennie a babámnak, de ő sosem evett annyit. Most 4 hós, szépen gyarapszik, áldom az eszem, amiért nem kezdtem el a tanácsára tápszerezni, de bestresszelni így is bestresszelt rendesen.
12/12 anonim válasza:
Szia. Mi 11 naposak vagyunk. 4000 g-mal született első baba. Nekem a kórházban 60ml-t szopott, most pedig simán megeszi a 80ml-t. Szerintem is minden babának más a szopási igénye.
A lányom 10 perc alatt evett 60 ml-t, míg másnak a babája a kórházban 30 perc alatt 10 ml-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!