Hozzászokik a szervezet a görögszéna mag teához?
Valószínűleg igen, ha te is ezt tapasztalod.
Ha a babád pocakja nem fáj tőle, és nem viszed túlzásba a mennyiségét, akkor nem valószínű, hogy ártana.
De ha mégis abbahagynád, nem kizárt, hogy a gyakori(bb) szoptatás is megtenné ugyanezt a hatást... Hm?
Az a baj, hogy ha éhes, és teszem a cicire, és nem jön úgy, ahogy Ő gondolja,akkor ordít...:-(
Sajnos mikor megszületett, majdnem egyből átaludta az éjszakát, Én meg felkeltem fejni, és azt másnap cumisüvegből(avent) adtam neki oda. Illetve a napközbeni fejés eredményét is. Mivel kevés volt a tejem, két szopi közt fejtem szaporítás céljából, és az is cumiból kapta.
Gondolom ez az eredménye...:-(( Nem hajlandó csak akkor cicizni, ha könnyen jön.:-(
Van javaslatod, hogy tudom kíméletesen visszakapatni a csak cicire?
Mondjuk az a baj, hogy nem mindig elég a tejem, azért is iszom a görögsz.teát, meg továbbra is fejek, azt hogy adjam akkor neki?
köszi
A cumizavar megoldására adnék két linket:
A második ugyan a szopási sztrájkról szól, de a megoldási javaslatok elég hasonlóak itt is, szerintem ezt is nézd meg.
A kulcsa pedig: türelem, türelem, türelem és sok próbálkozás!
A lefejt tejet valószínűleg muszáj lesz neki pótlásként odaadnod, legalábbis addig, amíg újra nem kezd el jobban szopizni. (De ilyenkor is minden alkalommal először a szopit próbáld, muszáj kicsit noszogatni...) Viszont az üveget azonnal el kellene rakni, különben még rosszabb lesz. :-( A megevett mennyiségtől függően fecskendőt (újszülötteknél), kispoharat vagy csőröst (nagyobbacskáknál) szoktunk javasolni. Gyanítom, hogy lesz is morcizás az elején, de valahogy át kellene vészelni ezt az időszakot...
Ha ezen az úton nem látsz pozitív változást, de továbbra is kitartasz a szopi mellett, akkor pedig a Szoptanítot (SNS) javaslom, ami egy szuper kis kütyü - de sajnos kissé drága és nem garancia, hogy segíteni fog. Mielőtt ezt megvennéd, szerintem mindenképp konzultálj egy tanácsadóval, hogy tényleg szükség van-e rá ill. hogy pontosan hogyan kell használni, mire kell figyelni vele stb.
Sok sikert és majd írj, hogy haladtok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!