Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatt mit lehet...

Szoptatás alatt mit lehet enni? Miket főzzek?

Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 12:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Én mindent ettem :) Szerencsére semmitől nem fájt a babám pocija. De sok levest főztem, és igyekeztem minél több rostosat enni, mert sajna az aranyér kínzott egy darabig :(
2010. dec. 6. 12:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok

De hogy a kérdésedre is válaszoljak: párolt csirke, friss saláták, aszalt gyümölcsök, teljes kiőrlésű lisztből készült péksütik, kenyér, hal. Nekem ezeket ajánlották.

És amit inkább ne: karalábé, kelbimbó, borsó, bab, túl fűszeres és túl zyíros ételek.

2010. dec. 6. 12:59
 3/4 anonim ***** válasza:
K-betűvel kezdődő zöldségeket nem szerencsés, és amiről tudod, hogy felpuffaszt, azt ne edd! Tényleg tudja bántani szegény babát ha puffasztó kaját eszel, megtapasztaltuk... Amúgy pedig ugyanúgy lehet étkezni mint korábban.
2010. dec. 6. 13:42
 4/4 anonim ***** válasza:
én csak babot nem ettem az első három hónapban, de most már azt is. mindent ettem csak kevésbé fűszerezve. de ez babától függ. nálunk nem voltak gondok.
2010. dec. 6. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!