Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A More milk mennyi időre elég?

A More milk mennyi időre elég?

Figyelt kérdés
2009. jan. 17. 18:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ,milyen dózisban szeded.80 kg felett a napi adag 3 szor 2 kapszula.80 kg alatt 4 szer 1.Én 75 kilósan a 3 szor 2 kapszulát szedem,nekem ez vált be.Tehát,ha a nagyobb dózist szeded 10 nap,ha a kisebbet,akkor 15 nap.
2009. jan. 17. 18:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én 58 kg vagyok és nekem is a 3x2 kapszulás dózis vált be, de ha egy doboz után sok tejed lesz akkor nyugodtan abbahagyhatod nem fog elapadni ( feltéve ha sokat szoptatsz ). Nekem az elején két doboz kellett, utána már nem. 9 hónapja szoptatok.
2009. jan. 17. 20:56
 3/5 anonim ***** válasza:

2.tól: én most kezdem a 2. dobozt, szintén a 3*2 vált be, tovább fog még emelkedni a mennyiség vagy ez marad? Neked azért kellett a 2. doboz, h több legyen még? Tudtál fejni mellette? Én még nem tudok. Most 160 körül eszik kettőből és annyira csökkent le 10 nappal ezelött, h 40-50 jött kettőből. Szeretnék megint eltenni a frigóba, mert már elfogyott az aranytartalék, amíg nem indult be újra..

4 hós a kisfiam, 6080g.

Köszi!

2009. jan. 18. 21:13
 4/5 A kérdező kommentje:

Amikor elkezdtétek szedni mennyi tejetek volt és utána mennyi időre lett több tej és mennyivel?

Köszi!

2009. jan. 19. 11:41
 5/5 anonim ***** válasza:

sziasztok! nem tudok külön kérdést feltenni, nem tudom miért! hogy kell??

vki tudja, hogy a more milk megváltoztathatja a tej ízét?? vagy a foga mocoroghat és azért nem kér többet? 70-80 at eszik 3 óránként, pedig van még tejem!!

A kérdésre válaszolva:

Én lassan 3 hete szedem, most kezdtem a 2. dobozt nemrég. Annyira lecsökkent a tejem mennyisége, hogy KETTŐ CICIBŐL csak 40-50 et evett. Másnap már több volt, kb egy hét után már kettőből 170-180 at is megevett. Most is lenne, de 70 után elfordul és sír. Mitől lehet? Van még benne, de nem kér:(

4 hós anyukája

2009. jan. 24. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!