Ricinus communis 5ch adagolása? Nektek segített a tej serkentésben?
Figyelt kérdés
Már mindent megpróbáltam, napi 4 litert iszom, igény szerint szoptatok, fejek, de fogy a tejem. 3 hónapos lesz a babám.2010. nov. 30. 13:47
1/8 anonim válasza:
Urtica Urens (azt hiszem 5CH) az a tuti! De állítólag a More Milk is jó, csak arról nincs személyes tapasztalatom!
2/8 A kérdező kommentje:
AZt is próbűltam, de nekem nem igazán hatott, ezért ezt a másikat adta most a patikus.
2010. nov. 30. 14:38
3/8 anonim válasza:
Ricinust, és a Urticat is szedtem egyszerre segített valamit, de nem sokat.
Ami segített:
főzelék
köménymag leves tojással
rizs
Én mindent összevásároltam, és ittam ettem, de csak ezek segítettek, meg a nem stresszelés a tej mennyiségen.
Komolyan.
Minden nap ettem vagy főzeléket, vagy rizst vagy levest.
Próbáld ki.
A More Milk = Laktoherb tea+ görögszénamag ,ez a hamis more milk, csak JÓVAL olcsóbb. Itt olvastam ezt.
Esetleg próbáld azt meg.
More milk
4/8 anonim válasza:
A végén a more milk nem tudom hogy került oda. :-)
5/8 anonim válasza:
Én Lac Caninnum CH6-ot szedtem. Ezt csak homeos patikában lehet kapni. 3*3 kell belőle. Nekem a homeos gyerekorvos ajánlotta, amikor már az Urtica nem volt elég. Mellé lehet még teát inni.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, köszönöm, ezeket is kipróbálom!!!
More Milk (csak a szokás kedvéért írtam a végére) :))))
2010. dec. 3. 23:09
8/8 A kérdező kommentje:
Kedves More Milk! :))))
Ez a görögszénamag milyen kiszerelésben van? Tea vagy mag vagy kapszula? És hogy kell szedni?
Köszönöm!
More Milk :))))
2010. dec. 5. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!