Tegnap megjött a menzeszem, mi az a homeós bogyó ami szaporítja a tejet? Urtica, ricinus, more milk-ezeket szedem. Valami más?
A gyakori mellre tétel segít. A menstruáció első, max. második napjáig lehet kevesebb a tejed. Utána visszaáll, nem kell különösebben semmit szedni, ha eddig elég tejed volt.
Nekem a második kislányommal volt olyan, hogy 6 hónaposan egybe esett egy növekedési ugrása az én menstruációmmal, akkor 48 órán át két óránként kellett mellre tenni, utána visszaállt a régi rend. :o)
én is csak azt tudom mondani,hogy gyakrabban szoptasd,ahogy ő igényli.
tapasztaltam anno,hogy mikor megjött(3hónappal a szülés után)akkor mintha nem lett volna neki olyan tápláló a tejem,többször is kérte
NE SZEDD EGYSZERRE MINDET! Különben pont gátolni fogják egymás hatását... Egyszerre csak egyfélét érdemes, pláne, ha mellette más módon is szaporítasz.
A gyakori szoptatás az alap.
első vagyok:
Kellene neki a melled, csak ilyenkor kevesebb jön, és nehezebben indul be a tejadó reflex, emiatt türelmetlen (esetleg a melledet is tépkedi)
Ha lefejed és üvegből adod neki, akkor egyenes út vezet ahhoz, hogy tényleg elutasítja a cicidet... :o(
Tudom, hogy ilyenkor ez nagyon nehéz, de együtt le tudjátok küzdeni!
Ennyi idősen még talán nem annyira nehéz a babád. Próbáld kézben tartva, sétálva mellre tenni, és amikor már biztonsággal rákapott (esetleg érzed, hogy beindult a tejadó reflex), akkor ülj csak le.
Illetve tedd mellre félálomban, vagy amikor teljesen alszik, akkor szopizni fog!
Sok sikert és kitartást! (Az üveget meg próbáld félre tenni!)
Stefivel értek egyet: ez a három túl sok egyszerre! keress olyan gyógyszertárat, ahol van homeopátiás tanácsadó gyógyszerész, és kérdezd meg, nem ütik-e egymást a bogyók és a More Milk.
türelmet és kitartást, mensi után remélhetőleg visszaáll a tejed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!