Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Egy nagyváros kórházába ez...

Egy nagyváros kórházába ez létezik?

Figyelt kérdés
tegnap szült egy ismerősöm,érdeklődve felhívtam,majd közölte,hogy hát...minden rendbe van,csak nincs teje...hogyhogy nincs?-kérdezem.azt mondja megszült(spontán)első baba,rendbe tették a babát,anyát,majd elvitték tőle(fél 9 kor)és délután 3 kor kapta meg.nem értem ezt?ha nem baba barát a kórház akkor így van?
2010. nov. 29. 21:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én du kor szültem, elég ramatyul voltam (vérveszteseég, varrás) , egész éjjel szülőszobán votam megfigyelésen.

Este odahozták a babát, de aludt és nemek cska arr volt erőm, hogy feküdjek.

Csak reggel engedtek ki, leghamarabb délelőtt szoptattam lányomat.

.

A kicsi cukros vizet kapott szülés utén, mert 2 volt cukra (terh. diab-em volt)

És azóta is szopik, 20,5 hónapos.

2010. dec. 1. 13:47
 12/15 anonim ***** válasza:

előző

a tejem a 3. napon indult meg rendesen, addig csak előtej volt

2010. dec. 1. 13:48
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
én Kaposváron szültem császárral, meg se mutatták a babámat mert sietni kellett, 4 napi inkubátorban volt, tápszerrel, addig nerm is láttam, 5. napon probáltam szoptatni, szerencsére sikerült, mert a 4. napon éjjel belövellt a tejem.. de senki nem mutattam eg mit hogy kell. azota is szoptatok 4,5 honsapja.. ja állitolag ez is baba barát.. de ha nem lettek volna szobatársaim...
2010. dec. 1. 21:50
 14/15 xStefix ***** válasza:
100%

Ennyit a bababarát kórházakról.. alig van pár az országban, ami tényleg megfelel a minősítésnek. :(

Amikor csak tud, szoptasson a barátnőd, akár előtej van, akár már belövellt! Ennél jobb szaporító nincs.

2010. dec. 1. 22:19
 15/15 anonim ***** válasza:

8:33-as vagyok. Köszönöm az értékelést!

Még annyit tennék hozzá, hogy én Kiskunhalason szültem, amely szintén bababarátnak vallja magát. Ezzel szemben szülés után nem lehet rögtön mellre tenni a picit, még ha akarod sem. (Nyilván más kérdés az inkubátor, anya, baba gyengesége, stb. amikor nincs rá lehetőség). Én mellre tudtam volna tenni, de csak annyit kérdezett a szülésznő, hogy a pocakomra tegye a babát? Rátette egy fél percre, azért ennek is örültem... Azután jött a hosszú szünet, majd este megkaptam a picúrt megetetve. Másnap jöttek megmutatni, hogyan kell mellretenni a babát, de sok magyarázatot nem fűztek hozzá, csak rányomták a kis fejét a cicimre, hogy szopjon. Nálunk ilyesmik vannak. De volt olyan szülésznő is, aki jóindulatból, elkötelezettségből mindig kedvesebb volt velünk. Olyan történt pl., hogy üvöltött a babám, nem akart cicizni, hiába is ringattam, csak sírt. Már nem tudtam vele mit kezdeni, amikor odajött hozzám, átvette tőlem, és ringatta kicsit helyettem, amíg mindketten megnyugodtunk.

Szóval lehet egy kórház bababarát, ha a személyzet nem az, és ez fordítva is igaz.

2010. dec. 2. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!