Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Milyen szoptatós betétek...

Milyen szoptatós betétek vannak, és melyik a legolcsóbb?

Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 10:10
 1/9 anonim ***** válasza:

rengeteg van, de legegyszerűbb, ha szétnézel a neten, pl:

www.brendon.hu

www.bebibolt.hu

de kaphathatók a tesco és cora áruházakban is (ha jól emlékszem a dm-ben is van). Jó böngészést!

2010. nov. 28. 10:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Dm-es babylove melltartó betét szerintem nagyon jó,minőségben és árban is..Mindkét babázásomnál ezt használtam/használom.Egy kétéves és egy kéthetes kisfiúk anyukája.
2010. nov. 28. 10:36
 3/9 anonim ***** válasza:

Többfélét kipróbáltam már, de a legtöbb nekem kényelmetlen volt. (Hiába márkás...) A legtöbbnek kemény az anyaga és olyan mintha műanyagból lennének.

Viszont a Bruin (hygienic) melltartó betét az eddigiekhez képest viszi a pálmát, és árban is nagyon kedvező. A mell formájához illeszkedik, és nagyon puha. Nekem ez vált be. Auchanban biztos lehet kapni, lehet hogy Tescoban is, bababoltokban is találkoztam már vele.

S nem ázik át!

2010. nov. 28. 10:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Én a müllerben vettem a saját márkást, tökéletes volt, s az ára is kedvező. Próbáltam sokkal drágábbat is, nincs sok különbség.
2010. nov. 28. 10:42
 5/9 anonim ***** válasza:
Én a DM-est használtam. Árviszonylatban talán ez a legolcsóbb és elég jó is.
2010. nov. 28. 14:10
 6/9 anonim ***** válasza:
nálunk csak rossman van, a babydream melltartóbetét sztem nagyon j. még öntaps csík is van rajta, hogy ne mozduljon el (nem mintha elmozdulna, de így melltartó nélkül, simán trikóba is tehető.
2010. nov. 28. 14:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Babybruin, ahogy egy elozo hozzaszolo is irta. En a tescoban vettem, kevesebb, mint 500 Ft egy doboz, amiben 24 db van. Nagyon jo, tenyleg nem azik at, kellemes a tapintasa. En nehany doboz utan attertem avent moshato melltarto betetre, de mar arra sincs szukseg napi szinten, csak ejszakara hasznalom.
2010. nov. 28. 18:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Babybruin(tescoba vettem), és a Dm-es, mind kettő jó, nekem nem áztak át.
2010. nov. 29. 22:07
 9/9 anonim ***** válasza:
szia. én is DM-est vettem. az nekem bevált, árban is jó.
2010. nov. 30. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!