Hogy csináljam hogy ne legyen csomó a mellembe, és ne termelődjön több tej?
Nem értem, hogy lehet, hogy a picid a tejed nem fogadja el üvegből, a tápszert meg igen!?
Biztos, hogy éhes marad? Az én 7 hónaposom egy időben 150-180-akat evett, aztán egyszer csak lecsökkent 70-100-ra. És nem lehet beleerőltetni többet. Először meg is ijedtem, de mivel szopik után nyugodt volt, én is megnyugodtam. Egyszerűen nem ért rá enni, annyi dolga volt:). Ebben az időben többször cicire tettem egy nap.
De az is lehet, hogy gyorsan eltelik a gyomra (írod, hogy 5 perc alatt 80-at), és szeretne egy kis szünetet tartani a kajálásban. Ilyen időszak is volt nálunk, hogy sétálni kellett vele pár percet, és azután folytatta az evést.
Sok sikert a probléma megoldásához!
Az előttem íróhoz még annyit tennék hozzá lehetőségként: cumizavar?
Ha igen, akkor pedig szoptatási tanácsadó.
Lehet, hogy a cumizavar nem túl gyakori a probléma, ezért nem ismerik sokan, de azért előfordul.
Cumizavar:
Most esik le, hogy a tejcsit mikor nem szokták elfogadni a babák. Pl. ha anyuka újra terhes lesz, akkor megváltozhat a tej íze, az öcsém is így szokott le a szopiról, csak ő már 2 éves volt!!
Mintha olyat is olvastam volna, hogy menstruáció alatt is szoktak gondok lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!