Csökkentheti valami a tejtermelődést?
Figyelt kérdés
Van olyan étel vagy ital, ami csökkentheti vagy lassíthatja a tejtermelődését?2009. jan. 15. 14:31
1/11 anonim válasza:
Úgy tudom a napi 0,5 liternél több tehéntej fogyasztása.
2/11 anonim válasza:
én meg a fokhagymáról hallottam,de nem néztem utána,lehet,hogy csak népi bölcsesség ez is...
3/11 anonim válasza:
A tehéntej nem csökkenti, azért nem ajánlott fél liternél többet inni, mert allergiát válthat ki a babánál. Csökkenti: keveset iszol, ideges vagy, túlzásba viszed a tornázást.
4/11 anonim válasza:
Ételről, italról nem tudok, de biztos hogy csökken, ha:
- keveset iszol,
- kihagysz egy-egy étkezést, azaz nem eszel rendesen,
- túlságosan megerőlteted magad (fizikailag),
- ideges vagy.
Ez nem vicc, nekem ezek közül bármelyiktől nagyon hamar lecsökkent a tejem. Visszatornázni meg sokkal nehezebb.
5/11 anonim válasza:
1. Ezt a védőnőtől és babás magazinból tudtam meg,de az allergizálás is stimmel.
6/11 anonim válasza:
Ha keveset iszol az biztos, hogy csokkenti. Vissza kellett mennem dolgozni, kisfiam (8 hos lesz jovo heten) napkozben bolcsiben van, reggel, este es ejszaka szopizik csak. En reggel es napkozben nem iszom sok vizet, igy nem feszit annyira a mellem, estefele iszom meg ejszaka is, es akkor van tejem a szoptatashoz.
7/11 anonim válasza:
kevés ivás,evés és ha nem pihensz eleget.Mert ha az erőd kimegy mába nem tud a tested termelni.
9/11 A kérdező kommentje:
Miben található zsálya?
2009. jan. 15. 19:27
10/11 anonim válasza:
A tehéntejről már én is hallottam, én nem innék belőle sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!