Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szerintetek jó ez így? 2...

Szerintetek jó ez így? 2 hónapos a babám.

Figyelt kérdés
Múlt héten még 2,5- 3 óránként evett éjjel nappal, pár napja viszont így eszik: reggel 8, 12, délután 5, este 9, éjjel 3. Ez azóta van, hogy este tápszert is kap, amúgy anyatejes. Ne adjak neki hamarabb napközben? Amúgy duci baba
2010. nov. 26. 08:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia mi is 2 honaposak vagyunk.Szerintem igy jo ha meg tapszert is kap.Mi is 2,5-3 orankent eszunk de van mikor elaszik es 4-5 is lesz belole de ez igaz ritkabb.Csak anyatejet kap,es este ha 9 kor eszik akkor hajnali 5kor kel fel.Ne aggodj jo ez igy nektek is.Sok egeszseget.
2010. nov. 26. 10:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia...ha éhes lenne akkor gyakrabban kérne enni...ne aggódj.Megkérdezhetem,hogy miért kap tápszert?Kevés a tejed? Bár elképzelhetőnek tartom,hogy a tápszer telíti el annyira,hogy kevesebbszer kér enni.
2010. nov. 26. 11:02
 3/7 A kérdező kommentje:
Estére kevesebb a tejem, és nem elég neki, ezért kap tápszert is. Azóta nyugisabb ő is, én is.
2010. nov. 26. 11:12
 4/7 anonim ***** válasza:

11.02 es vok gondoltam,hogy azért kap estére tápszert.Nekem is volt egy ilyen időszak-mondjuk mi nem táp.-oztunk,hanem többször raktam cicire és nekem több lett a tejcim.Sztem semmi baj...akkor ő így beállt és ez a lényeg,hogy neki és neked is jó legyen.Gondolom jókedvű baba :) boldog babázást!

6hós baba anyucija

2010. nov. 26. 12:55
 5/7 A kérdező kommentje:
igen, jókedvű, minden rendben vele, csak furcsa volt, hogy egyik napról a másikra 8-9 helyett 5ször eszik csak. Mondjuk nekem így kényelmesebb. Köszönöm a válaszokat!
2010. nov. 26. 14:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem felsleges a tápszer.
2010. nov. 26. 14:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha kevés a tej akkor kell a tápszer! Szerintem jól csinálod, úgyis jelzi ha éhes, ha meg nyugis baba akkor biztos minden rendben van!
2010. nov. 26. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!